Kaspersky Internet Security voor Mac

8 Totale Score
Kaspersky Internet Security voor Mac

Beveiliging
10
Gebruikersgemak
8
Functies
6
Systeembelasting
8
Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!

virusscanner kaspersky

Compatibel met

  • Mac (OSX)

 

 

Kaspersky Internet Security for Mac 2016: uitstekende beveiliging
Kaspersky biedt uitstekende extra beveiliging voor Mac computers, zoals we gewend zijn van het merk. Onderstaand kun je lezen wat belangrijkste functies zijn van Kaspersky Internet Security for Mac en waarom in onze ogen dit softwareprogramma een prima aankoop is.

Pluspunten Kaspersky Internet Security for Mac
– Betrouwbare en uitstekende virusscanner
– Bevat ouderlijktoezichtfunctie
– Kan ook malware van Windows of Unix detecteren
– Neemt weinig ruimte in beslag (maar 350MB)

Is beveiliging voor Mac wel nodig?
Apple heeft een erg sterk besturingssysteem die moeilijk te doorbreken is door hackers. Toch is het wel mogelijk om erdoorheen te komen en zullen er altijd nieuwe aanvallen van malware uitgevoerd worden. Wil je het zekere voor het onzekere dan biedt Kaspersky Internet Security uitstekende extra bescherming. Zo beschermt de software je Mac tegen virussen en bevat het de functies ouderlijk toezicht. Daarnaast kun je dankzij deze software veiliger betalingen uitvoeren op het internet en geeft het een waarschuwing het voor verdachte websites.

PROS:

  • Zeer krachtige virusscanner
  • Biedt bescherming op het web
  • Goede ouderlijktoezichtfunctie

CONS:

  • Bevat geen firewall
  • Geeft minder uitgebreide functies als de Windows versie

kaspersky protected

Volledige, snelle en automatische scans

Bij Kaspersky security heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een volledige, snelle of automatische scan. Een volledige scan controleert je hele Mac. Als je voor een snelle scan kiest dan worden alleen risicogebieden gecontroleerd. De automatische scan start zodra je bestanden opslaat of opent op je Mac.

Up-to-date bescherming
Kaspersky security werk zelfstandig de virusdefinities bij zodat je ook beschermd bent tegen nieuwe malware en virussen. Ook is Kaspersky Internet Security in staat om ook malware te detecteren afkomstig van Windows pc’s.

Ouderlijktoezicht
Deze functie is erg handig voor gezinnen met kinderen. De ouderlijktoezichtfunctie geeft ouders de mogelijkheid om te bepalen welke websites er ongepast of ongeschikt zijn voor hun kinderen. Dit kan gedaan worden door categorieën te selecteren die vervolgens geblokkeerd worden. Tevens kun je met deze functie het downloaden van bepaalde bestandstypen voorkomen. Een andere handige functie is de bescherming op sociale netwerken. Je kunt instellen welke informatie niet gedeeld kan worden zoals telefoonnummers, bankgegevens en adressen. Tevens heb je de mogelijkheid om ongewenste contacten te blokkeren.

Tijdsplanning
De ouderlijktoezicht functie bevat ook de mogelijkheid om een tijdplanning te maken. Door een tijdsplanning kun je bepalen op welke tijden en hoe lang je kinderen mogen internetten. Buiten deze tijden is het voor je kinderen niet mogelijk om op internet te gaan.

beste instellingen kaspersky

Conclusie

Kaspersky Internet Security for Mac 2016 zal erg goed in staat zijn om je Mac effectief te beschermen tegen alle malware. Dankzij de uitgebreide ouderlijktoezichtfunctie kun je ook je gezin beschermen tegen internetcriminelen.

 

Kaspersky Internet Security voor Mac
Kaspersky Internet Security voor Mac
€ 36,99