Antivirus Ipad

3 ipads met verschillende gekleurde achterkantenDe techniek staat niet stil en ook de virusmakers en bedenkers niet. Ook op je iPhone, iPad en Mac kun je namelijk een virus krijgen. Ook kunnen ze je er bestoken met malware en spyware. Het is daarom belangrijk om een goede antivirus op je ipad te hebben. Hiermee kun je jouw belangrijke gegevens en ook je iPad en teven iPhonemee beschermen. Er zijn verschillende makers van antivirus systemen welke hier ook bij stil hebben gestaan. Het is dan ook mogelijk om de antivirus in de Appstore te downloaden of als je een tablet hebt in de Google Playstore. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Het installeren van de meeste iPad antivirus programma’s is heel gemakkelijk. Het gaat volledig via de appstore. Je hoeft het programma alleen maar uit te kiezen en te installeren. Ook de updates zullen automatisch uitgevoerd worden. Het is mooi om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn. Zo kun je bijvoorbeeld gratis het antivirus programma van AVG downloaden. Het heeft tal van extra mogelijkheden.

De gratis antivirus voor de iPad van AVG

Naast de standaard antivirus en anti spyware en malware functies kun je met de AVG antivirus je iPad ook beschermen tegen diefstal. Natuurlijk kun je de diefstal niet tegenhouden. Het helpt echter wel om je tablet weer op te kunnen sporen. Zo kun je inloggen op de website van AVG om te gaan kijken waar je tablet op dat moment is. Je kunt ook foto’s maken van de dief als hij je iPad of iPhone gebruikt. Daarnaast kun je de hele iPad gaan blokkeren. Hoewel het een diefstal niet kan voorkomen kan het zeker wel helpen bij het opsporen wanneer je smartphone of tablet is gestolen. En dat is natuurlijk ook positief.

Met de AVG antivirus software kun je gratis je iPad extra bescherming aanbieden. Ook is het mogelijk om je iPad met een track en trace systeem uit te rusten of andere maatregelen om je iPad weer op te sporen. Ontdek de mogelijkheden en kijk hoe ook jij volop je tablet kunt beschermen met een iPad antivirus app.